وي افزود: امسال سومين دوره اين همايش است که به صورت بين المللي در فضايي بالغ بر 12 هزار مترمربع ( 4 هزار متر سرمايه گذاري، 4هزار متر صنايع دستي، 3 هزار متر گردشگري و هزار متر ميراث فرهنگي) در نمايشگاه بين المللي تهران برگزارميشود.
وي در رابطه با رويکردهاي اين همايش و نمايشگاه گفت: اين همايش و نمايشگاه سه جبهه کاري، سرمايه گذاران، تامينکنندگان زيرساختها و عرصهها، که عمدتا دستگاه هاي اجرايي هستند و تامين کنندگان مالي را با هم رو در رو ميکند.
اين مقام مسوول با اشاره به برگزاري 7 پنل تخصصي در اين همايش تصريح کرد: در طول برگزاري اين همايش با رهنمود دکتر ملک زاده، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، 7 پنل تخصصي با عناويني نظير ميراث فرهنگي، صنايع دستي، سرمايهگذاري، تحريمها و فرصت توسعه پايدار برگزار ميشود.
وي با اشاره به حمايت سازمان تامين اجتماعي، سازمان بازنشستگي و صندوق سرمايهگذاري سازمان بازنشستگي از اين همايش اظهار داشت: از ادارات کل استانها نيز انتظار ميرود تعامل خيلي بالايي با استانداران داشته باشند و کارگروههاي گردشگري را تشکيل دهند و تمام دستگاهها را براي شرکت در اين همايش تشويق کنند.
معاون سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به راهاندازي وب سايتي اينترنتي براي اين همايش و نمايشگاه تصريح کرد: با توجه به راهاندازي وب سايتي اينترنتي براي سومين همايش و نمايشگاه بينالمللي فرصتهاي سرمايه گذاري در ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، در آيندهاي نزديک فراخوانهاي جذب سرمايهگذار نيز از اين طريق اعلام خواهد شد و انتظار ما از استانها اين است که اطلاعات حوزه سرمايهگذاري خود را به دو زبان در سايتwww.cito.ir تکميل کنند.
«اميني» يادآور شد: از 21 بهمن ماه سالجاري نيز تمام ارتباطات با استان ها از طريق وب سايت و سامانه رهگيري انجام ميشود و نياز به مراجعه حضوري نيست.
وي با اشاره به شناسايي و مکاتبات صورت گرفته با سفارتخانههاي ايران در کشورهاي هدف و سفارتخانه هاي خارجي در ايران اظهار داشت: با توجه به مکاتبات صورت گرفته انتظار ميرود کشورهاي خارجي حضوري فعال در اين همايش داشته باشند.
«اميني» از حضور فعال بانکهاي مختلف در اين همايش خبر داد و بيان کرد: 9بانک تاثيرگذار در ايجاد تاسيسات گردشگري براي حضور در اين همايش اعلام آمادگي کردهاند و پيش بيني ميشود دستگاههاي اجرايي، بانکها و بخش خصوصي حضوري فعال در اين همايش و نمايشگاه داشته باشند.
معاون سرمايهگذاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تامين حدود 50 درصد از سرمايهگذاري در حوزه گردشگري را از منابع داخلي بانکها و مابقي را از بخش خصوصي عنوان کرد و ادامه داد: از سال 84 تا ابتداي سال 91، 210 هزار تخت به مجموعه تختهاي کشور و 220 مجموعه گردشگري در سالهاي 90و 91 به تاسيسات گردشگري افزوده شده که معادل 37درصد کل تاسيسات ايجاد شده در کل سالهاي پس از انقلاب است.
/120/الف
انتهای پیام/